De meest populaire verjaardagkalender
TrendsWonen

De meest populaire verjaardagkalender

1.2KViews

Heb jij ook wel eens moeite met het onthouden van verjaardagen? Dan is een verjaardagskalender misschien iets voor jou. Met een verjaardagskalender vergeet je nooit meer een verjaardag van familie, vrienden en collega’s. Wist je dat je ook een verjaardagskalender kunt laten bedrukken? Zo personaliseer je jouw kalender voor een extra leuk gezicht.

Je eigen verjaardagskalender drukken

Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om een eigen verjaardagskalender te ontwerpen. Zo kun je verjaardagskalenders laten drukken en in je huis ophangen. Bij een aanbieder zoals Drukland kan je de kalender helemaal aanpassen naar jouw stijl. Kies bijvoorbeeld uit verschillende kleuren ringbanden. Zilver, wit en zwart zijn hierbij de mogelijke opties. Zo maak je een kalender die helemaal bij je past. Daarnaast kun je kiezen uit een aantal verschillende formaten. Zo kun je kiezen uit A4, A5 en A6 en kan je deze liggen of staand maken. Op iedere pagina kan je vervolgens een leuke foto plaatsen. Zo maak je de verjaardagskalender uiterst persoonlijk.

Wanneer je jouw eigen verjaardagskalender hebt, zal je hoe dan ook de meest populaire verjaardagskalender hebben van al je vrienden. Het is dan ook erg leuk om zo’n kalender cadeau te geven. Plaats er leuke foto’s op van je vrienden en familie en je zult ze gegarandeerd verrassen.

Het bestellen van een verjaardagskalender

Wanneer je jouw verjaardagskalender laat drukken, moet je eerst een goede aanbieder zien te vinden. Probeer erop te letten dat je aanbieder goede kwaliteit kan leveren. Je wilt namelijk niet dat je kalender niet mooi gedrukt wordt. Het is dan natuurlijk helemaal niet leuk om de kalender op te hangen. En om het als cadeau te geven is in dit geval ook geen goed idee.

Voordat je een bestelling doet is het raadzaam om de recensies van de drukker te controleren. Probeer ervoor te zorgen dat je de recensies van een externe partij controleert. Zo is Trustpilot een betrouwbare website om recensies van een drukkerij te controleren. Hebben ze op deze website veel positieve recensies. Dan kun je ervan uit gaan dat ze kwaliteit werk leveren. Daarnaast hoeft het niet zo te zijn dat je veel hoeft te betalen voor kwaliteit. Een goede drukker hoeft helemaal niet duur te zijn. Laat je dan ook niet misleiden op dit gebied.

Bij veel drukkers kan je jouw verjaardagskalender online bestellen. Zo upload je jouw foto’s en kies je de formaten en design uit. Vaak heb je jouw bestelling al snel binnen waardoor je zo snel mogelijk kunt genieten van je kalender. Wanneer je niet zeker weet of de foto’s die je wilt uploaden wel geschikt zijn om te drukken, kan je dit het beste even navragen. Een goede drukkerij heeft een klantenservice waar serieus wordt ingegaan op je vragen. Je wilt snel antwoord op je vragen om zo snel mogelijk je bestelling te doen. Daarnaast is de website vaak ook voorzien van de nodige tips voor het uploaden van de juiste foto’s. Zo kan je informatie vinden over wat het beste formaat is van je bestand, of je een wit rand moet overlaten, over de foto van voldoende kwaliteit is en over je de het juiste bestandstype gebruikt.

Geef een antwoord