bruidslingerie
KledingModeTrends

Bruidslingerie shoppen: perfecte lingerie bij jouw droomjurk

1.76KViews

Naast de perfecte trouwjurk is ook de bruidslingerie van groot belang voor een droombruiloft. Niet alleen om extra plezier te beleven tijdens de huwelijksnacht, maar ook om er voor te zorgen dat je jurk nog lekkerder zit tijdens de grote dag. Met de juiste bruidslingerie zorg jij ervoor dat de jurk nog net iets mooier zit. Het is dan ook hoog tijd om je te verdiepen in de wondere wereld van bruidslingerie! Wij geven je enkele handige tips.

bruidslingerie kopen

Denk er nooit te licht over

Als aanstaande bruid ben je waarschijnlijk druk met het regelen van de belangrijkste zaken voor de bruiloft. De kans is dan groot dat je de bruidslingerie even tussen de bedrijven door koopt. Wat maakt het immers uit hoe deze eruit ziet, niemand krijgt het te zien. Enkel je echtgenoot. We snappen deze gedachtegang heel goed, toch is deze onjuist.

Door middel van de juiste bruidslingerie kun je ervoor zorgen dat je jurk veel beter aansluit. Als je de verkeerde bruidslingerie koopt of je misschien zelfs laat verleiden om een oude bh aan te trekken, zal je merken dat de uitstraling van je jurk plotseling verandert. Bruidslingerie is hierbij net zo belangrijk als je keuze voor sieraden en andere essentials om jouw bridal look compleet te maken.

Wat is bruidslingerie?

Het is niet gek als je helemaal niet bekend bent met het verschil tussen bruidslingerie en gewone lingerie. Je trouwt, als het goed is, natuurlijk maar één keer. Veel vrouwen komen niet verder dan mooie lingerie om hun echtgenoot mee te verrassen tijdens de huwelijksnacht. Het ligt echter wel iets complexer dan dat.

Bruidslingerie wordt ook wel gezien als de onzichtbare versterker van de trouwjurk. Deze moet onzichtbaar, corrigerend en verstevigend zijn. Dit betekent niet dat je gewoon een witte strapless bh aan kan schaffen. Dit zal niet hetzelfde effect opleveren. Bruidslingerie is speciaal  gecreëerd om als versterker van jouw droomjurk te werken. Hiermee zorg je voor een fantastische uitstraling tijdens de grote dag.

wat is bruidslingerieKorset

Een andere vorm van bruidslingerie is een bruidskorset. Deze wordt niet alleen als enorm sexy maar ook ontzettend chique beschouwd. Een korset accentueert de borstpartij en de taille om het vrouwelijke figuur nog beter tot haar recht te laten komen. Het nadeel van een korset is dat deze niet altijd lekker zit. Zeker aan het einde van de avond kan je last krijgen van de strakke veters. Laat de korset dan ook nooit te strak aantrekken. Het zou zonde zijn als je je op de dansvloer niet kan bewegen!

De pasvorm van de jurk: belangrijk bij jouw keuze voor bruidslingerie?

Bij de aanschaf van bruidslingerie is het belangrijk om continu de pasvorm van jouw trouwjurk voor ogen te houden. Als je een prachtige strapless jurk met uitgesneden rug hebt, is het kopen van normale lingerie nooit een goed idee. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om gebruik te maken van een zogenaamde ‘opplakbeha.’ Deze geeft ondersteuning waar nodig is en blijft altijd onzichtbaar onder de jurk. Laat je informeren in een speciaalzaak over de mogelijkheden. Neem eventueel de trouwjurk mee, zodat je de bruidslingerie samen met de jurk kunt passen. Dankzij het professionele advies van The Beautiful Bride Shop vind jij binnen mum van tijd dé perfecte bruidslingerie.

Geef een antwoord