nieuwe iPhone stevig hoesje
ModeTrendsZakelijk

Bescherm jouw nieuwe iPhone met een stevig hoesje!

1.15KViews

De iPhone SE 2020 kwam dit jaar in april al op de markt en is momenteel de goedkoopste nieuwe iPhone die Apple verkoopt. Toch betaal je nog makkelijk ruim 500 euro voor dit model. Kies je voor een luxere variant, bijvoorbeeld de iPhone 11, dan kunnen de kosten erg hoog oplopen. Zeker wanneer je kiest voor een ‘Pro’ of ‘Max’ model. Buiten het feit dat deze groter en uitgebreider zijn, zijn deze daarmee ook een stuk kwetsbaarder. Daarom mag een hoesje iPhone X, XS of 11 natuurlijk zeker niet ontbreken. Een hoesje kan bovendien niet alleen zorgen voor een goede bescherming, maar ook voor handige extra functies waar je misschien nog niet eens over na hebt gedacht!

Bijpassend hoesje voor elke iPhone X, XS en 11

Hoesjes zijn in alle soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Zo vraagt elk nieuwe model van de iPhone om een ander type hoesje. Dit vanwege de verschillende posities waarin de camera zich aan de achterkant van het toestel bevindt. De iPhone X en iPhone XS beschikken namelijk over twee camera’s aan de achterzijde van het toestel, terwijl de iPhone 11 over maar liefst drie camera’s beschikt. De iPhones van tegenwoordig zien er prachtig uit zonder hoesje, maar zijn ook erg kwetsbaar. Kies bijvoorbeeld voor een transparant hoesje en zorg ervoor dat het prachtige design niet wegvalt. Liever een andere uitstraling aan jouw telefoon geven? Hoesjes zijn in alle kleuren (met of zonder printjes) verkrijgbaar. Zo kun je jouw iPhone er precies uit laten zien hoe jij dat graag wilt! Tip: kies bijvoorbeeld voor een gouden iPhone die je voorziet van een matzwart hoesje. Doordat de gouden accenten van de iPhone op sommige plekken door het hoesje heen te zien zijn creër je een uniek effect!

Bijpassend hoesje voor elke iPhone X, XS en 11

Hoesjes in verschillende soorten en maten

Niet alleen de kleur van het hoesje geeft jouw iPhone X, XS of 11 een bijzondere uitstraling. Er zijn namelijk talloze verschillende typen telefoonhoesjes op de markt, waardoor er altijd wel eentje bij zit die het best bij jou past! Kies bijvoorbeeld voor een hardcase hoesje wanneer je jouw telefoon regelmatig laat vallen, op deze manier is jouw iPhone extra goed beschermd. Vind je het handig om bijvoorbeeld je pinpas en ID bij je telefoon te stoppen? In dat geval kan een zogenoemde flipcase erg van pas komen. Bovendien heb je ook nog een ruime keus uit verschillende materialen zoals leer, kunststof, siliconen en TPU. Jouw hoesje voorzien van een eigen ontwerp met persoonlijke touch? Bij veel verschillende aanbieders kan je een eigen hoesje ontwerpen met een leuke foto of tekst. Zo kan jij pronken met een uniek hoesje dat niemand anders heeft!

Bijzondere hoesjes waar jij de show mee steelt 

Dankzij de technologie van de hedendaagse dag zijn niet alleen de iPhones een stuk beter en sneller, maar zijn ook de hoesjes van bijzondere technieken voorzien. Bescherm jouw telefoon bijvoorbeeld tegen pottenkijkers en koop een hoesje voor je iPhone X, XS of 11 die is voorzien van een magnetische privacy cover. Op deze manier kan je alleen nog zien wat er op het scherm staat door de telefoon recht voor je neus te houden. Ben jij dol op het maken van selfies? Met behulp van een cameradronehoesje ben jij altijd in staat de perfecte foto te schieten! Dit hoesje is namelijk voorzien van een uitneembare cameradrone waarmee jouw telefoon opstijgt om een foto te kunnen maken. Gaat de cameradrone je net iets te ver, maar maak je wel graag veel foto’s met jouw iPhone? Kies dan voor een hoesje waar je verschillende lenzen aan kunt bevestigen! Zo kun jij bijzondere effecten creëren met je iPhone en een fisheye-, macro- of telefotolens.

Geef een antwoord