Alles wat jij moet weten over het speelgoed van Enzo Knol
Vrije Tijd

Alles wat jij moet weten over het speelgoed van Enzo Knol

491Views

Er is een kleine kans dat je Enzo Knol niet kent. Hij is een van de grootste Nederlandse YouTubers en heeft zo’n 2,6 miljoen abonnees. Misschien kijk je zelf zijn vlogs of kijkt iemand van je vrienden, nichtjes, neefjes of zelfs je opa of oma. Nu heeft Enzo zijn eigen knolpower webshop, maar niet zo’n lange tijd geleden heeft hij ook zijn eigen speelgoedcollectie uitgebracht. Hier vertellen wij je welke dingen hij heeft uitgebracht en alvast een kleine tip: er is voor ieder wat wils.

 

Het speelgoed van Enzo Knol

Iets wat altijd leuk is om te doen is het maken van een puzzel. Of het nou sneeuwt, regent of de zon schijnt, het is altijd tijd om te puzzelen. Zo is er een puzzel met 1000 stukjes te koop dus hier ben je wel even zoet mee. Nog meer dingen om te maken zijn schilderijen. Zo zijn er verschillende diamond paintings te verkrijgen. Er is er een met Enzo erop, maar ook een met Sok de poes en tenslotte is er nog een met een knolpower skateboard te krijgen. Ook Enzo zijn favoriete spel Bingo is bijvoorbeeld te koop bij Top1toys nl in een hele set. Leuk hoor die bingo en puzzels en schilderijen maken, maar misschien ben jij net als Enzo wel meer van de actie. Daar heeft hij natuurlijk ook aan gedacht en wat dacht je bijvoorbeeld van een Knol Power neppistool. Of een vinger skateboard waar je vette trucs mee kan leren. En vergeet vooral niet de racebaan, die kon natuurlijk niet ontbreken aangezien hij zelf zo’n mooie auto heeft.

 

Lekker naar buiten

Zoals Enzo in zijn vlogs vaak laat zien is hij er ook gek op om naar buiten te gaan zodra het kan. Hij heeft daarvoor ook een paar leuke dingen ontworpen om buiten te kunnen doen. Zo is er een voetbal, een basketbal en een frisbee gemaakt. Hier kan je samen met je vrienden wat leuks mee doen. Ook is Enzo het knikkeren niet verleerd en heeft hiervoor knikkers én een knikkerpotje gemaakt. Is het een keer echt mooi weer, dan kan je zelfs nog kiezen voor een waterballon pomp met 100 waterballonnen.

 

Anti-stress

Als je de vlogs van Enzo wel eens kijkt valt het je vast op dat hij soms aardig druk en chaotisch is. Daarnaast heeft hij het best wel druk en is veel onderweg. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar dan is het fijn dat je soms even kan ont stressen. Zo slim als hij is, heeft hij ook nog eens een antistress bal gemaakt. Dus wil je even lekker ontspannen, is er altijd nog de antistress bal.

Geef een antwoord