4 tips voor de leukste earparty
SieradenTrends

4 tips voor de leukste earparty

734Views

Kan jij wel een feestje gebruiken? Dat snappen we helemaal! En vooral als je die in je oren bedoelt. Een earparty kan je outfit helemaal afmaken en zelfs de meest simpele outfit helemaal opfleuren. De letterlijke vertaling van earparty is oorfeestje, en dat is precies wat jij er van kunt maken met leuke oorbelletjes en earcuffs.

Maak je eigen earparty

Gaatjes in je oorlel kun je gewoon laten schieten, daar zit namelijk geen kraakbeen. Het verschilt per oor hoe ver je oorlel doorloopt en dus hoeveel gaatjes je kunt laten schieten, in plaats van piercen.

Deze gewone gaatjes kun je, als ze genezen zijn, natuurlijk vullen met de leukste oorbellen. Het leuke aan meerdere gaatjes is dat je de oorbellen kunt combineren voor een echte earparty.

Denk eens aan meerdere ringetjes met hangertjes eraan, of juist alleen een ringetje en daarachter knopjes. Ook kunnen grote statement earrings in het eerste gaatje worden gedragen, waarna je de rest van de gaatjes vult met kleinere oorbelletjes.

statement earrings

De keuze is echt helemaal aan jou: voor welke kleur, welke vormen en welke combinatie je gaat. En vergeet niet: alles mag. Het is niet voor niets een earparty!

Ear cuff toevoegen aan je earparty

Je kunt daarnaast ook vele piercings in je oor laten zetten. Naast de ‘gewone’ gaatjes, is het mogelijk om bijvoorbeeld een helixpiercing te nemen. Dat kan best nog wel eens pijnlijk zijn.

Heb je geen zin in die pijn, maar wil je toch zo’n mooi oorbelletje aan de zijkant van je oorschelp? Dan is een ear cuff voor jou echt de ideale oplossing. Een earcuff plaats je namelijk gewoonweg gemakkelijk om je oorschelp, duw je daarna dicht en je kunt de hele dag genieten van je mooie sieraad.

’s Avonds haal je hem gewoon weer los, en heb je nergens last van. Ear cuffs zijn er in vele soorten en maten. Zilver, goud, met steentjes, zonder steentjes en in verschillende diktes. Het is maar net wat jij mooi vindt én wat past bij de rest van je earparty.

Heb jij al zin gekregen om jouw eigen earparty bij elkaar te zoeken en in je oren te combineren! Dat begrijpen we helemaal. En we willen je nogmaals meegeven: wees niet bang om eindeloos te combineren. We noemen het natuurlijk niet voor niets een earparty! Dus combineer naar hartenlust en maak je outfit zo helemaal af.

Geef een antwoord